web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Helbako a ajuns la afaceri de 20 mil. euro cu fabrica de componente electronice din Ghiroda, judeţul Timiş

Helbako a ajuns la afaceri de 20 mil. euro cu fabrica de componente electronice din Ghiroda, judeţul Timiş

Helbako Electronica, subsidiara locală a companiei germane Helbako GmbH, a raportat pentru 2020 o cifră de afaceri de 96,2 mil. lei (20 mil. euro), în creştere cu 9,5% faţă de anul anterior, potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor.

Compania a avut anul trecut un profit net de aproximativ 5,5 mil. lei (peste 1 mil. euro), mai mult cu 17% faţă de anul precedent, când câştigul net al Helbako Electronica a fost de peste 4,6 mil. lei (990.000 de euro), conform datelor publice. Helbako Electronica a ajuns anul trecut la un număr mediu de 107 angajaţi.

Compania Helbako Electronica SRL a fost înfiinţată în anul 2015 la Ghiroda, judeţul Timiş, ca furnizor de electronice pentru industria auto, şi deţine o unitate de producţie de 1.350 de metri pătraţi, potrivit informaţiilor de pe site-ul companiei. Unitatea de producţie de la Ghiroda completează şi susţine centrul de dezvoltare al Helbako GmbH din Heiligenhaus, Germania. Printre clienţii companiei se află BMW, Audi, VW, Porsche, MINI, dar şi alţi producători şi furnizori de automobile.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW