web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Şcoala gimnazială ”Nicolae Iorga” din Cluj-Napoca va fi modernizată cu fonduri europene de peste 4 mil. euro

Şcoala gimnazială ”Nicolae Iorga” din Cluj-Napoca va fi modernizată cu fonduri europene de peste 4 mil. euro

Şcoala Gimnazială ’’Nicolae Iorga’’ din Cluj-Napoca a accesat un proiect european de aproximativ 22 mil. lei (4,3 mil. euro), TVA inclus, pentru modernizarea şi creşterea eficienţei energetice, extindere corpului C2, supraetajare imobilului, construirea unei săli de sport şi pentru amenajări exterioare. Durata de execuţie a lucrărilor este de 18 luni, potrivit unui comunicat de presă.

Suprafaţa totală a terenului pe care se va edifica investiţia este de peste 7.000 mp. Corpul 1 al imobilului va fi desfiinţat, iar corpul 2 va fi extins. La finalizarea proiectului, şcoala gimnazială va beneficia de noi săli de clasă, spaţii funcţionale specializate (laboratoare, sală multifuncţională, sală de mese, grupuri sanitare, vestiare şi spaţii pentru jocuri sportive), precum şi de o nouă sală de sport de dimensiunile unui teren de handbal. Pentru reducerea consumului de energie va fi instalat un sistem de iluminat cu LED.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW