web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Start-up-ul de blockchain Elrond din Sibiu anunţă o capitalizare de piaţă de peste 5 mld. dolari

Start-up-ul de blockchain Elrond din Sibiu anunţă o capitalizare de piaţă de peste 5 mld. dolari

Compania sibiană Elrond Network, care a dezvoltat o nouă tehnologie blockchain şi a lansat şi o monedă digitală – EGLD, a anunţat că a depăşit pragul unei capitalizări de piaţă de 5 mld. dolari în contextul în care preţul unei monede este de aproximativ 270 de dolari. Creşterea are loc şi în contextul în care Elrond pregăteşte lansarea unei aplicaţii de tip DeFi (i.e. Decentralized finance).

”Bazată pe tehnologia Elrond, care este de 1.000 de ori mai scalabilă şi eficientă decât alte blockchain-uri precum Bitcoin sau Ethereum, platforma Maiar Exchange deschide o nouă cale semnificativ mai eficientă pentru a schimba valoare peer to peer. Oricine va putea tranzacţiona valori şi active digitale, instantaneu şi la costuri neglijabile. Acesta este începutul unei noi ere pentru finanţele digitale,” a declarat, Beniamin Mincu, CEO al Elrond Network, conform unui comunicat al companiei.

Start-up-ul pregăteşte şi lansarea Maiar Launchpad, o platformă care permite oricui să investească în proiecte strategice din ecosistemul Elrond. Conform Elrond după un an de lansare reţeaua are peste 750.000 de utilizatori, a procesat peste 8 milioane de tranzacţii de plată şi alte tipuri, şi aplicaţia a depăşit o jumătate de milion de utilizatori în mai puţin de 6 luni de la debutul oficial. Compania a anunţat anterior că vrea să ajungă la un miliard de utilizatori.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW