web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Antreprenoarea Virginia Faur a făcut afaceri de 10 mil. lei cu producătorul de ceaiuri şi loţiuni Favisan

Antreprenoarea Virginia Faur a făcut afaceri de 10 mil. lei cu producătorul de ceaiuri şi loţiuni Favisan

Favisan, un brand creat în urmă cu aproape trei decenii de antreprenoarea Virginia Faur, a trecut de 10 mil. lei afaceri în 2020 din vânzarea de ceaiuri şi suplimente alimentare, arată datele publice de la Ministerul de Finanţe. Creşterea faţă de anul anterior a fost de doar 2%, însă rezultatele de anul trecut arată că pentru Favisan a fost cel mai bun an de la înfiinţare. Contextul pandemic a influenţat vânzările de su­plimente alimentare, în con­textul în care pacienţii s-au îndreptat spre soluţii de îmbunătăţire a imunităţii.

În 2020, Favisan a mai redus în schimb nivelul profitului, care a ajuns la 300.000 lei, la jumătate faţă de anul precedent. Compania a fost creată de antreprenoarea Virginia Faur, doctor şi cercetător ştiinţific, care a pornit de la ideea de a valorifica invenţiile şi brevetele sale din domeniu. În fabrica Favisan de 2.000 mp sunt realizate peste 580 de produse din categoria supli­mentelor alimentare, de la ceaiuri, tincturi, capsule, siropuri, până la cosmetice. Acestea pot fi găsite în magazinele cu specific natural, far­macii, dar şi în cele două magazine Favisan din Lugoj. Gama Favisan costă între 5 şi 50 de lei, în funcţie de produs, cantitate şi complexitatea acestuia.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW