web analytics
Sunteți aici
Home > AFACERI LA ÎNCEPUT > Soţii Bogdan şi Marta Moldoveanu din Cluj-Napoca au investit 10.000 euro într-un business cu miere de albine şi cafea de specialitate

Soţii Bogdan şi Marta Moldoveanu din Cluj-Napoca au investit 10.000 euro într-un business cu miere de albine şi cafea de specialitate

Bogdan şi Marta Moldoveanu, doi soţi din Cluj-Napoca de profesie medic stomatolog şi inginer, au pornit în pandemie un business prin care produc miere de albine şi importă cafea de specialitate, produse sub brandul Cu Pasiune, pe care le vând în cinci magazine din Cluj-Napoca. Investiţia în acest business i-a ajuns pe cei doi antreprenori circa 10.000 euro, potrivit Ziarului Financiar.

Din hobby-urile celor doi antreprenori, şi anume cafeaua de specialitate şi mierea de albine, Marta şi Bogdan Moldoveanu au pornit businessul cu dorinţa de a împărtăşi pasiunea lor pentru aceste produse nu doar cu prietenii lor, ci şi cu pasionaţii de cafea şi miere.

”Acest business a început cu pasiune, nu a fost vorba neapărat de a demara un business în adevăratul sens al cuvântului. Pe măsură ce am observat că cei din jur apreciază ceea ce facem noi, ne-am gândit să împărtăşim cu necunoscuţi ce ne bucură pe noi. Motivul pentru care am început în pandemie a fost că în perioada lockdownului am avut tot timpul necesar să punem la cale toată aventura birocratică spre a transforma ceea ce era un hobby într-o mică afacere”, spune Bogdan Moldoveanu, citat de ZF.

Sub brandul Cu pasiune există şase tipuri de miere de albine, şi anume din salcâm, mană, floarea-soarelui, rapiţă şi polifloră, însă cel mai vândut produs este un kit format din cele şase tipuri de miere, astfel încât clienţii să poată degusta din fiecare.

Însă, din cantitatea de miere produsă, nu toată este vândută sub brandul Cu pasiune. Producţia de miere ajunge la circa o tonă pe an, iar jumătate din aceasta este furnizată ca materie primă pentru pensiuni din Maramureş şi Cluj. Produsele Cu Pasiune se găsesc pe site-ul propriu al businessului, însă se pot găsi şi în marketplace-urile din România, dar şi în cinci magazine din Cluj-Napoca.

Cafeaua vândută sub brandul Cu pasiune este importată verde şi prăjită de către Bogdan Moldoveanu, însă într-o mică cantitate, un plan de dezvoltare al businessului fiind de achiziţionare a unui spaţiu pe care să îl transforme într-o prăjitorie de cafea. Produsele sunt trimise în toată ţara, dar şi în afara graniţelor, însă într-un procent foarte mic deoarece clienţii din afară sunt prietenii celor doi antreprenori care stau în Germania, Franţa, Suedia, Olanda sau Belgia.

Sursa Foto: Facebook ”Cu Pasiune”

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW