web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Spitalul Sanovil din Bistriţa, afaceri de 16 mil. lei în 2020, creştere de 45%

Spitalul Sanovil din Bistriţa, afaceri de 16 mil. lei în 2020, creştere de 45%

Grupul Sanovil, înfiinţat în 2007 de medicul Gavrilaş Mureşan în Bistriţa, a încheiat anul 2020 cu afaceri de 16,1 mil. lei, în creştere cu 45% faţă de anul anterior, arată datele publice. Anul trecut compania şi-a triplat profitul, de la 1,4 mil. lei la 4,7 mil. lei, fiind cel mai bun an pentru centrul medical de la deschidere.

Anul acesta a fost deschis Spitalul de recuperare, oncologie şi îngrijiri paliative din cadrul grupului Sanovil, o unitate care se întinde pe o suprafaţă de 3.000 mp şi care are 62 de paturi şi o bază de recuperare. Pe lista de investiţii se află şi o policlinică de 4.500 mp. În total, în cele două proiecte, fondatorul companiei a investit circa 2 mil. euro.

Noua unitate de recuperare deschisă anul acesta a crescut semnificativ nu­mărul de paturi de care dispune Sanovil pentru internare continuă, până la 132 de locuri. Sanovil a fost deschis iniţial ca unitate de obstetrică-ginecologie şi neonatologie-pediatrie, dar s-a extins, mărindu-şi gama de servicii medicale oferite. Din acţionariatul Sanovil fac parte Gavrilaş Mureşan, care este şi medic primar în secţia de obstetrică -ginecologie, şi Cristian Mureşan.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW