20.7 C
Cluj-Napoca
joi, iunie 13, 2024
Google search engine
AcasăANUNȚURINTT DATA Romania lansează proiectul de formare profesională ''IDEA - Innovate,...

NTT DATA Romania lansează proiectul de formare profesională ”IDEA – Innovate, Discover, Evolve, Apply / IDEA – Inovează, Descoperă, Evoluează, Aplică”

NTT DATA Romania SA, în calitate de beneficiar, lansează proiectul ” IDEA – Innovate, Discover, Evolve, Apply / IDEA – Inovează Descoperă, Evoluează, Aplică”, ID SMIS 142366, contract nr. POCU/861/3/12/142366, proiect co-finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Prin derularea acestui proiect, compania își propune să îmbunătățească nivelul de cunoștințe și competențe al echipei, conform SNC si SNCDI, prin furnizarea de programe de formare profesională, evaluare și certificare a competențelor profesionale primare/avansate și de specialitate în domeniul IT pentru 251 de angajați, într-o perioadă de 18 luni.

Principalele activități care se vor desfășura în cadrul proiectului (organizarea de programe de formare profesională și certificare a competențelor) au fost proiectate astfel încât angajații să dobândească competențe relevante și adecvate cerințelor actuale ale pieței muncii.

Investim continuu în programe de pregătire profesională, integrând obiectivele de business cu cerințele din piață, dar și respectând aspirațiile de evoluție în carieră ale colegilor. Oportunitățile de dezvoltare pe care le-am creat în cadrul companiei se concentrează în special pe dobândirea de cunoștinte tehnice, dar și pe cele conexe activităților de bază. Prin accesarea  Fondului Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020 ne dorim să accelerăm activitățile de formare și certificare pentru a crește numărul de profesioniști cu un grad ridicat de expertiză.” Maria Metz, CEO NTT DATA Romania

Proiectul contribuie la obiectivul general al Programului Operațional Capital Uman referitor la creșterea adaptabilității întreprinderilor în sectoarele prioritare identificate în SNC și SNCDI și susținerea implicării angajatorilor în dezvoltarea competențelor angajaților, în special a competențelor primare/avansate digitale și destinate specialiștilor IT.

Proiectul ”IDEA – Innovate, Discover, Evolve, Apply / IDEA – Inoveaza, Descopera, Evolueaza, Aplica” se desfășoară în perioada 22.06.2021 – 21.12.2022, la sediile NTT DATA Romania din Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Sibiu și Timișoara. Valoarea totală a proiectului este de 2.710.551,60 lei RON, din care 1.164.019,30 RON  reprezintă finanțare nerambursabilă,.

Proiectul este co-finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Beneficiarul proiectului, NTT DATA – parte a NTT Group, este compania inovatoare de servicii IT cu prezență globală și sediul central în Tokyo. Sprijinim clienții în transformarea digitală a business-ului prin consultanță, soluții de industrie, managementul proceselor de business și digitalizarea serviciilor IT. NTT DATA asigură acestora, și societății în general, acces la un viitor digitalizat. Suntem dedicați pe termen lung succesului clienților noștri și îmbinăm acoperirea globală cu prezența locală în peste 50 de țări din întreaga lume. Vizitați-ne la nttdata.com

Contact proiect IDEA:

Dan Olovinaru, Manager Proiect

E-mail: idea@nttdata.ro

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României Pentru informații detaliate despre celelalte programe co-finanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments