6.7 C
Cluj-Napoca
vineri, februarie 23, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALUrbano Parks își consolidează rolul în susținerea sectorului logistic prin începerea colaborării...

Urbano Parks își consolidează rolul în susținerea sectorului logistic prin începerea colaborării cu Sameday

Dezvoltatorul imobiliar din Cluj-Napoca, Urbano Parks, își consolidează rolul în susținerea sectorului logistic prin începerea colaborării cu Sameday, compania de curierat din România care a înregistrat cea mai spectaculoasă creștere în ultimii ani. Cele două companii au semnat recent un contract de colaborare pentru o perioadă de 5 ani. Obiectul contractului îl constituie închirierea de către Sameday a unui spațiu de 3.600 m2, într-o locație nou construită în zona metropolitană de vest a orașului Cluj Napoca.

”Structura spațiului închiriat și ajustările realizate ne permit să îmbunătățim capacitatea de procesare și se încadrează în strategia Sameday de creștere a capacității operaționale. Destinat eficientizării tranzitului coletelor pentru zona de Nord Vest a țării, acest nou punct de lucru ne va ajuta să fim mai aproape de clienții din regiune. Noul micro-depozit va fi operațional începând cu luna octombrie, dată de la care așteptăm deja să vedem rezultate pozitive atât în timpii de sortare și tranzit, cât și în eficientizarea traseelor necesare pentru preluarea sau predarea coletelor.” a declarat Mihail Din, Sameday Last Mile Regional Manager Vest.

”Locația excelentă pentru activitățile de logistică și depozitare, disponibilitatea forței de muncă din zona Florești și Gilău și standardele înalte ale materialelor și soluțiilor implementate sunt principalele beneficii ale parcului nostru industrial. Sunt foarte încrezător că Sameday va găsi în parcul nostru industrial flexibilitatea, sprijinul necesar și serviciile pentru a avea posibilitatea de a se concentra pe activitatea sa principală.” a declarat Daniel Paraschiv, co-fondator al Urbano Parks.

Prin colaborarea cu Sameday, compania de curierat care operează easybox, cea mai extinsă rețea de lockere din România și Ungaria, Urbano Parks realizează un nou pas în susținerea sectorului logistic din zona municipiului Cluj Napoca. Parcul industrial Urbano Cluj Vest, situat în zona Florești – Gilău, are o suprafață construită de aproximativ 21.000m2 și oferă acces direct la Autostrada A3 și DN1 fiind ideal pentru activități de logistică și producție ușoară.

Despre Sameday 

Înființată în 2007, Sameday se numără în prezent printre principalii jucători din piața românească de curierat având o echipă de peste 3.500 de angajași și parteneri.

Compania este prezentă în România și în Ungaria, oferind atât servicii de livrare door-to-door, cât si livrare în peste 1.500 de lockere easybox.

În prezent, expedierile Sameday sunt procesate în trei hub-uri logistice, unul amplasat în apropierea orașului Chitila, unul în Sibiu și unul în Budapesta.

Pentru mai multe informații, vizitați sameday.ro.

Despre Urbano Parks

Urbano Parks este o companie fondată de Mircea Ilea, Daniel Paraschiv și Șerban Alexandru Paul care a dezvoltat un parc industrial in zona metropolitană de vest a orașului Cluj-Napoca, lângă nodul de Autostradă din Gilău, pe un teren ce depășește 55.000 m2.

In cei 25.300 m2 de spatii de clasă A  pentru producție ușoară, logistică, depozitare și birouri își desfășară activitatea Emerson, Englmayer, Whiteland, Traust, Schuller Eh Klar, Mobilier 1.

Pentru mai multe informații, vizitați urbanoparks.ro.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments