web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Igna construieşte două cămine studenţeşti la Oradea, proiect de 6 milioane de euro

Igna construieşte două cămine studenţeşti la Oradea, proiect de 6 milioane de euro

Compania Igna Construct, deţinută de antreprenorul Cristian Radu Igna, a câştigat un contract de aproximativ 30 mil. lei (6 mil. euro), fără TVA, cu primăria Oradea, pentru construirea a două cămine studenţeşti în Campusul Universităţii din Oradea. Cele două clădiri vor fi ridicate pe malul stâng al pârâului Peţa, între viitoarea sală polivalentă şi căminul C4, pe o suprafaţă de aproximativ 10.000 mp, la care se mai adaugă 2.000 mp de spaţii verzi şi alveole pentru arbori, 750 mp alei pietonale şi 2.100 mp alei auto.

Căminele vor avea 232 de camere şi vor oferi 464 de locuri, în fiecare cameră urmând să fie repartizaţi doi studenţi. Durata contractului este de 26 de luni, din care două luni pentru faza de proiectare şi 24 de luni faza de execuţie. Lucrările ar urma să se finalizeze până la 1 octombrie 2023. Compania Igna Construct a avut anul trecut o cifră de afaceri de 57,4 mil. lei, un profit net de peste 3,5 mil. lei şi un număr mediu de 112 angajaţi, potrivit datelor de pe site-ul Ministerului de Finanţe.

Conform datelor de pe site-ul propriu, Igna Construct are în portofoliu lucrări realizate de-a lungul timpului pentru companii precum Pelican Impex (spitalul Pelican din Oradea), CTP (halele de producţie CTPark Bucharest), VPK Packaging (extinderea unei hale de producţie), Selgros România (instalaţii pentru magazinele din Oradea şi Arad), Bosch România (instalaţii pentru fabrica din judeţul Cluj) sau Nutrientul.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW