web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Dalli a ajuns la afaceri de peste 90 mil. euro cu fabrica de detergenţi din Timişoara

Dalli a ajuns la afaceri de peste 90 mil. euro cu fabrica de detergenţi din Timişoara

Dalli Production România, subsi­diara locală a grupul german Dalli, care deţine o fabrică de detergenţi la Timişoara, a raportat pentru 2020 o cifră de afaceri de peste 434,3 mil. lei (peste 90 mil. euro), în creştere cu aproximativ 12% faţă de anul ante­rior, potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor.

Compania a avut anul trecut un profit net de 7,5 mil. lei (1,6 mil. mil. euro), cu 4% mai mult faţă de anul precedent, când Dalli Production România a realizat un câştig net de aproximativ 7,2 mil. lei (1,5 mil. euro), conform datelor publice.Compania a ajuns anul trecut la un număr mediu de 320 de angajaţi, cu 30 de oameni mai mulţi decât în 2019.

Germanii sunt prezenţi local de aproximativ şapte ani, intrând în România la final de 2014 prin pre­luarea fabricii P&G de la Timişoara şi demarând producţia de detergenţi în luna octombrie 2015. Încă din 2016 Dalli a avut afaceri în România de peste 300 milioane de lei, nivel pe care l-a păstrat până anul trecut, când businessul a sărit de 400 mili­oane de lei.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW