web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Fabrica de aragazuri Electrolux din Satu Mare a exportat anul trecut electrocasnice de 91,5 mil. euro

Fabrica de aragazuri Electrolux din Satu Mare a exportat anul trecut electrocasnice de 91,5 mil. euro

Fabrica de aragazuri Electrolux din Satu Mare a exportat anul trecut electrocasnice de 441 mil. lei, plus 10%. Grupul suedez are pe piaţa locală atât operaţiuni de import şi distribuţie, cât şi de producţie, la Satu Mare. În fabrica locală sunt realizate plite şi aragazuri. Pe piaţa din România, suedezii au însă şi alte bunuri, aduse din celelalte fabrici ale grupului. Tot businessul este operat pe o singură entitate juridică ce a avut afaceri de 834 milioane lei în 2020, plus 12%. Din totalul cifrei de afaceri, producţia locală reprezenta peste 70% în anii anteriori, potrivit Ziarului Financiar.

”Provocările din acest an vin pe de o parte din contextul general în care ne aflăm, întrucât pandemia a adus situaţii în premieră, cum ar fi perturbări în lanţul de aprovizionare, furnizori care nu pot asigura componentele la timp sau creşterea costurilor de transport la maxime istorice.”, au spus oficialii Electrolux, citaţi de ZF. Pro­dusele Electrolux sunt prezente atât online, cât şi offline, în marile ma­gazine spe­cia­lizate, pe rafturile independenţilor şi în alte tipuri de comerţ.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW