web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Reţeaua privată de sănătate Regina Maria deschide un hub medical în Timişoara

Reţeaua privată de sănătate Regina Maria deschide un hub medical în Timişoara

Regina Maria, reţeaua privată de sănătate deţinută de fondul de investiţii Mid Europa Partners, anunţă că va deschide un hub medical dedicat consultaţiilor online, în incinta Iulius Mall din Timişoara. Decizia companiei vine în contextul creşterii cu 32% a numărului de programări pentru consultaţii la distanţă, în ultimul an.

”Reglementarea telemedicinei este cea mai importantă schimbare adusă de pandemie pentru pacienţii români. Este o direcţie pe care o susţinem din toate punctele de vedere şi care sperăm să ne apropie şi mai mult de modul în care se practică medicina în ţările vestice”, spune Fady Chreih, CEO al Reţelei Regina Maria.

Operatorul privat de sănătate a lansat la finalul lunii martie 2020, în timpul stării de urgenţă, Clinica Virtuală, platformă de telemedicină care integrează toate sistemele medicale, operaţionale şi financiare. Rezultatele consultaţiilor şi recomandările de tratament sunt salvate în dosarul medical electronic al pacientului, iar întregul flux – de la programare până la plata consultaţiei, se poate realiza 100% online.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW