web analytics
Sunteți aici
Home > LOCURI DE MUNCĂ > Producătorul de soft Cognizant Softvision Cluj-Napoca angajează 500 de ingineri până la finele anului

Producătorul de soft Cognizant Softvision Cluj-Napoca angajează 500 de ingineri până la finele anului

Cognizant Softvision, unul dintre cei mai mari angajatori de tehnologie din România, cu sediul central în Cluj-Napoca, intenţionează să angajeze încă 500 de programatori până la sfârşitul anului, pe lângă cei peste 500 de persoane angajate în prima jumătate din 2021. Astfel, compania prognozează o creştere de aproape 50% a numărului de angajaţi în acest an. Compania a anunţat la începutul anului curent că permite angajaţilor să lucreze remote, de oriunde în România.

”Continuăm să ne concentrăm pe calitate, nu pe cantitate, în tot ceea ce facem. Aceasta include angajarea unor experţi care doresc să facă parte din ceva special şi să asigure livrarea de produse la cele mai înalte standarde de calitate pentru clienţii noştri. Am muncit enorm la crearea unei culturi bogate şi diverse şi a unor valori care să ofere angajaţilor şi candidaţilor noştri o experienţă deosebită de lucru, şi flexibilitate, unde să îşi poată defini şi dezvolta cariera şi pasiunea pentru tehnologie”, a spus Mihai Constandiş, Country Manager Romania and Head of Eastern Europe Studios.

Softvision a fost fondată de antreprenorul local Laurenţiu Russo în 1994 şi cumpărată în urmă cu doi ani de gigantul american Cognizant.  Cognizant Softvision a ajuns la 2.000 de angajaţi în România şi are studiouri în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara şi Baia Mare. Cognizant Technology Solutions Romania a încheiat 2020 cu afaceri de 444 milioane lei, faţă de 360 milioane lei în 2019, şi un profit net de 32,5 milioane lei.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW