web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Compania de curierat a eMag a înregistrat anul trecut o afaceri de aproximativ 400 de milioane de lei

Compania de curierat a eMag a înregistrat anul trecut o afaceri de aproximativ 400 de milioane de lei

Compania de curierat Sameday, al cărei acţionar majoritar este eMag, a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de aproximativ 400 de milioane de lei, cu 142% mai mult faţă de 2019, pe fondul creşterii comerţului electronic, în contextul pandemiei, dar şi ca urmare a dezvoltării capacităţii logistice.

Flota auto include aproximativ 3000 de autoturisme, dintre care puţin peste 30 sunt electrice, iar reţeaua de lockere easybox a ajuns la  peste 1.500 de unităţi, în România şi în Ungaria. În total, compania are circa 3.500 de angajaţi. Alte 50 de autoturisme electrice urmează să fie livrate în lunile următoare.

În prezent, expedierile Sameday sunt procesate în trei hub-uri logistice, unul amplasat în apropierea oraşului Chitila, unul în Sibiu şi unul in Budapesta. eMag a cumpărat în 2017 participaţia majoritară în companie. În urma tranzacţiei, Lucian Baltaru, fondatorul Sameday Courier, deţine 20% din acţiuni, iar eMAG 80%.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW