20.4 C
Cluj-Napoca
luni, mai 29, 2023
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALGermanii de la New Yorker au ajuns la afaceri de peste 60...

Germanii de la New Yorker au ajuns la afaceri de peste 60 mil. euro

Compania NY’ER România, cu sediul în Cluj-Napoca, adminis­tra­to­rul ma­gazinelor locale New Yorker, a ra­portat pentru 2020 o cifră de afaceri de 289,8 mil. lei (60,1 mil. euro), în scădere cu 16% faţă de anul an­terior, po­tri­vit date­lor de la Minis­te­rul Finanţelor. Com­pa­nia a realizat anul trecut un profit net de 61,8 mil. lei (12,8 mil. euro), mai puţin cu 23% faţă de anul pre­cedent, când a avut un câştig net de apro­xi­mativ 80,7 mil. lei (17 mil. euro), con­form datelor publice. Compania a ajuns anul trecut la un număr mediu de 458 de angajaţi.

După valoarea businessului, New Yorker se află printre cei mai mari re­tai­leri de modă din România, ală­turi de Inditex (proprietarul Zara), H&M, C&A şi LC Waikiki pe piaţa de haine, iar Deichmann şi CCC pe încălţări, con­form Euromonitor. În prin­ci­pal, New Yorker a acoperit cele mai mari oraşe ale ţării, brandul fiind po­zi­ţio­nat pe segmentul mediu de preţ. Oraşele mici şi medii sunt opţiunea discounterilor care merg cu preţuri mici să se bată cu bazarurile şi magazinele locale.

New Yorker a intrat în România în anul 2007, în plin boom economic, însă a continuat să se extindă an de an, indiferent de context, ajungând la aproximativ 40 de magazine în 2019, potrivit unor informaţii anterioare. La nivel global, New Yorker deţine 1.100 de magazine în 46 de ţări şi are aproximativ 19.000 de angajaţi, conform informaţiilor de pe site-ul companiei.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments