web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Proprietarii producătorului de mobilă Cotta International au investit 10 milioane de euro într-o cramă în Arad

Proprietarii producătorului de mobilă Cotta International au investit 10 milioane de euro într-o cramă în Arad

Producătorul de vinuri MaxiMarc din judeţul Arad a fost lansat în urmă cu mai bine de cinci ani, iar până acum acţionarii au investit 10 mil. euro. Planurile companiei care deţine 80 de hectare de viţă-de-vie nu se opresc însă aici, potrivit Ziarului Financiar.

”MaxiMarc este o cramă tânără din podgoria Miniş-Măderat, aflată în satul Măderat, judeţul Arad, fiind amplasată într-un areal cu mai multe crame de familie”, spune Emanuele Reolon, enolog şi director general al producătorului de vin, citat de ZF.

Compania a început vinificarea în 2016 în crama veche, care acum a devenit zonă de maturare. Astăzi, procesarea şi vinificarea strugurilor se fac într-o construcţie nouă, dotată cu tehnologie de ultimă generaţie, adaugă executivul italian. În acest moment, producătorul are 80 de hectare de viţă-de-vie, dintre care doar 40 de hectare sunt pe rod. Toate sunt în proprietatea familiei care deţine businessul.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW