web analytics
Sunteți aici
Home > ANUNȚURI > CEC Bank introduce plata cu telefonul mobil

CEC Bank introduce plata cu telefonul mobil

CEC Bank lansează aplicaţia SmartPhone POS, prin care comercianţii pot transforma telefonul mobil în dispozitiv POS, pentru a permite clienţilor plata cu cardul.  Soluţia se adresează în principal micilor afaceri şi business-urilor pentru care mobilitatea este esenţială: servicii de curierat şi livrare, comerţ stradal, servicii la domiciliu, restaurante.

”În contextul în care mobilitatea şi soluţiile digitale câştigă din ce în ce mai mult teren în rândul consumatorilor şi antreprenorilor, aplicaţia SmartPhone POS este soluţia cu care CEC Bank vine în întâmpinarea comercianţilor pentru acceptarea plăţilor cu cardul direct de pe telefonul mobil, fără să fie nevoie de închirierea unor dispozitive speciale, de conexiuni suplimentare dedicate POS-ului şi de costuri suplimentare de administrare”, a declarat Mihaela Bujac, Director Carduri în cadrul CEC Bank.

Prin decontarea automată a tranzacţiilor la sfârşitul zilei, micii antreprenori pot avea acces rapid la lichidităţi. Plăţile se vor face prin apropierea cardului sau a telefonului clientului de dispozitivul pe care a fost instalată aplicaţia SmartPhone POS şi pe care au fost introduse detaliile de plată. Bonul cu confirmarea plăţii poate fi trimis clientului pe email, SMS sau Whatsapp. Aplicaţia SmartPhone POS a fost certificată de Visa şi Mastercard.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW