web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Proiect de peste 7 mil. euro pentru extinderea sistemului de alimentare cu apă din staţiunea Tăşnad, judeţul Satu Mare

Proiect de peste 7 mil. euro pentru extinderea sistemului de alimentare cu apă din staţiunea Tăşnad, judeţul Satu Mare

Operatorul regional Apaserv Satu Mare a demarat o investiţie de peste 34,2 mil. lei (7 mil. euro) pentru extinderea sistemului de alimentare cu apă din staţiunea turistică Tăşnad şi a sistemului de canalizare din clusterul Tăşnad.

Proiectul de investiţii prevede construirea unor conducte de aducţiune între localităţile Tăşnad-Santău-Căuaş, pe o lungime de 9,6 km, extinderea reţelei de alimentare cu apă pe o lungime de aproximativ 26 km, extinderea şi construirea unor noi reţele de canalizare.

Totodată, se vor construi 10 staţii de pompare pentru ape uzate, cu aproape 11 km de conductă sub presiune, aferentă staţiilor de pompare. Investiţia face parte din ”Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Satu Mare, Regiunea Nord-Vest, în perioada 2014-2020”, în valoare totală de aproximativ 990,5 mil. lei, fără TVA.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW