11.7 C
Cluj-Napoca
joi, octombrie 5, 2023
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALValea Izvoarelor Senior Living investeşte 6 mil. euro într-un complex rezidenţial destinat...

Valea Izvoarelor Senior Living investeşte 6 mil. euro într-un complex rezidenţial destinat persoanelor de peste 55 de ani, situat lângă Cluj-Napoca

Furnizorul de servicii de îngrijire pentru seniori Valea Izvoarelor Senior Living, înfiinţat de Călin Sarchiz la Târgu Mureş, investeşte 6 milioane de euro în Cluj Senior Village, un complex rezidenţial destinat persoanelor de peste 55 de ani care va inaugurat anul viitor lângă Cluj. Complexul, primul de acest tip din România, va oferi spre vânzare 64 de apartamente, cu preţuri cuprinse între 41.000 euro şi 94.000 de euro, potrivit unui comunicat al companiei.

Cluj Senior Village se află în comuna Apahida, la 10 km de Cluj, pe un teren privat de 11.000 mp, amenajat sub formă de parc. Complexul va fi accesibil numai seniorilor proprietari care formează comunitatea Cluj Senior Village. Apartamentele vor avea suprafeţe cuprinse între 27 şi 57 mp, putând fi revândute sau închiriate oricând.

”În 2012 bunicul meu a trecut printr-o operaţie şi a avut nevoie de îngrijire permanentă, timp de cel puţin o lună, pentru a se recupera. Ne-am dat seama atunci de lipsa unor astfel de servicii de asistenţă în România, ceea ce ne-a făcut să lansăm doi ani mai târziu Valea Izvoarelor Senior Living. Acum, în 2021, fiind conştienţi de faptul că ponderea seniorilor continuă să crească facem încă un pas şi construim Cluj Senior Village, primul complex rezidenţial din România destinat exclusiv persoanelor cu vârste peste 55 de ani. De această dată vorbim despre un concept diferit de rezidenţa de la Valea Izvoarelor, o rezidenţă axată pe îngrijire. Prin Cluj Senior Village ne adresăm seniorilor activi şi punem accentul pe comunitate”, declară Călin Sarchiz, fondator & CEO Valea Izvoarelor Senior Living.

În complex vor locui aproximativ 100 de persoane de peste 55 de ani. Acestea vor avea  acces gratuit la spaţii comune precum: cofetărie, sală de mese, bibliotecă, salon, atelier de pictură, cabinet de kinetoterapie şi masaj, parc. La cerere, proprietarii pot beneficia de servicii de menaj, asistenţă şi îngrijire, precum: pregătirea mesei, măsurarea parametrilor vitali de către un asistent medical calificat, procurarea şi administrarea medicamentelor, supraveghere de stare, asistenţă la activităţile zilnice, transport şi însoţire la destinaţii externe, tuns, coafor, manichiură etc.

Valea Izvoarelor Senior Living a fost înfiinţată în 2014, iar anterior Călin Sarchiz a lansat şi condus timp de 14 ani companiile PEGAS Sisteme de Managament, URS Certificări furnizori de servicii de consultanţă şi certificări în sisteme de management şi Happy Campus, furnizor de servicii de cazare pentru studenţi. Din 2006, antreprenorul este doctor în domeniul sistemelor expert aplicate în managementul calităţii, diploma fiind obţinută la Universitatea Tehnică Cluj-Napoca. Valea Izvoarelor Senior Living, cu sediul în Târgu Mureş, deţine o reţea de rezidenţe moderne pentru seniori. Grupul operează o rezidenţă pentru 120 de vârstnici în satul Valea Izvoarelor, comuna Sânpaul, jud. Mureş.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments