web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Producătorul de mobilier Savini Due din Sebeş a ajuns la venituri de 131 mil. lei

Producătorul de mobilier Savini Due din Sebeş a ajuns la venituri de 131 mil. lei

Producătorul de mobilier pentru baie Savini Due din Sebeş, Alba Iulia, controlat de omul de afaceri Italian Piersante Savini, a încheiat anul 2020 cu afaceri de 131 milioane lei, în creştere cu 2% faţă de 2019. În pofida creşterii afacerilor, reprezentanţii companiei spun că anul 2020 a fost dificil şi pentru producătorul de mobilier care s-a confruntat fie cu oprirea cererii, fie cu o creştere semnificativă a acesteia, potrivit Ziarului Financiar.

”2020 a fost un an dificil, a fost un an in care toate planurile pe care le aveam cu toţii s-au dat peste cap, datorita apariţiei pandemiei. Bineînţeles, şi pentru noi ca şi pentru multe alte companii, anul trecut a reprezentat o provocare, dar in egala măsura a reprezentat o oportunitate. Oprirea cererii de la începutul anului care a durat câteva luni a fost recuperata pana la finalul anului, astfel ca am reuşit sa creste cu 2% la general”, spun reprezentanţii companiei, citati de ZF.

Când anul trecut magazinele fizice neesenţiale au fost închise, compania s-a orientat către vânzările online ceea ce a însemnat un focus mai mare pe dezvoltarea unor noi produse, dezvoltarea canalelor online de vânzare, cât şi creşterea eficienţei. Reprezentanţii companiei sunt de părere că cea mai importantă schimbare pe piaţa de mobilier a fost accelerarea comerţului online.

Compania din Sebeş produce articole de mobilier pentru baie, dulăpioare suspendate, diferite tipuri de oglinzi, accesorii pentru mobilier şi suporturi pentru chiuvetă. Mobilierul produs la Sebeş este exportat în 30 de ţări, iar partenerii principali sunt reţelele de bricolaj atât internaţionale, cât şi naţionale precum Dedeman, Leroy Merlin, Hornbach, Brico Depot sau Romstal. Compania Savini Due a fost înfiinţată în anul 2003, cu principal domeniu de activitate producţia diferitelor tipuri de mobilier, administratorul unic al companiei fiind omul de afaceri italian Piersante Savini.

Articole similare

Sus
Verified by MonsterInsights
Produs în Ardeal

FREE
VIEW