web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Centrul de servicii Bombardier din Cluj-Napoca a ajuns la afaceri de aproape 18 mil. euro

Centrul de servicii Bombardier din Cluj-Napoca a ajuns la afaceri de aproape 18 mil. euro

Compania Bombardier Trans­por­tation Shared Services România, subsidiara locală a gigantul canadian Bombardier, preluat la începutul acestui an de francezii de la Alstom, a raportat pentru 2020 o cifră de afaceri de 85,7 mil. lei (17,8 mil. euro), în scădere cu 6,5% faţă de anul anterior, potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor.

Compania a realizat anul trecut un profit net de 3,7 mil. lei (770.500 de euro), în scădere cu aproximativ 7% faţă de anul precedent, când Bombardier Trans­por­tation Shared Services România a avut un câştig net de circa 4 mil. lei (841.000 de euro), potrivit datelor publice. Compania a ajuns în 2020 la un număr mediu de 667 de angajaţi, cu 51 de oameni mai mulţi faţă de anul anterior. 

În Cluj-Napoca, Bombardier este cunoscut pentru centrul de operaţiuni de tip shared services şi funcţionează cu trei departamente: finanţe, resurse umane şi achiziţii. Centrul din Cluj este angajat în furnizarea de servicii pentru 40 de entităţi Bombardier Transport şi Aerospaţial din regiunea EMEA, conform informaţiilor de pe site-ul companiei. Bombardier a deschis centrul de servicii de la Cluj-Napoca, ce asigură activităţile admi­nistrative pentru mai multe fabrici din Europa, în vara anului 2009. Compania este lider mondial în tehnologia feroviară, cu un portofoliu ce acoperă întregul spectru de soluţii feroviare, variind de la trenuri, la subsisteme şi semnalizare. Compania oferă sisteme complete de transport, tehnologie de e-mobilitate şi servicii de întreţinere.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW