20.7 C
Cluj-Napoca
sâmbătă, iulie 13, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALProducătorul de scaune ergonomice pentru birou Antares România a avut afaceri de...

Producătorul de scaune ergonomice pentru birou Antares România a avut afaceri de peste 2 mil. euro în primul trimestru

Producătorul de scaune ergonomice pentru birou Antares România, subsidiara grupului ceh Antares, a realizat în primul trimestru din acest an o cifră de afaceri de peste 10,2 mil. lei (2,1 mil. euro), în creş­tere cu 14% faţă de aceeaşi perioadă din 2020, potrivit Ziarului Financiar. Compania esti­mează pentru anul în curs afaceri în creştere cu 10% faţă de 2019, când Antares Româ­nia a realizat o cifră de afaceri de peste 34,2 mil. lei (7,2 mil. euro), un profit net de aproximativ 180.000 de lei, având un număr mediu de 108 angajaţi, conform datelor publice. Astfel, cifra de afaceri a companiei ar putea ajunge în acest an la 7,8 mil. euro. Antares România produce scaune ergo­no­mice şi de conferinţe în Cluj-Napoca, Bucureşti, iar înce­pând cu toamna lui 2017 şi în Remetea, judeţul Harghita.

”Obiectivul Antares România pentru anul 2021 rămâne neschimbat după primul trimestru – o cifră de afaceri cu 10% mai mare decât în 2019. Schimbările bruşte, cum a fost cea cauzată de pandemia COVID-19, pot surprinde anticiparea, dar în acelaşi timp, pot crea noi oportunităţi pentru segmentul nostrum de activitate“, a declarat Laczkó Csaba, director general Antares România, citat de ZF.

Compania produce diverse modele de scaune pentru birou, scaune fixe pentru conferinţe, scaune ergonomice operaţionale, fotolii manageriale, scaune pentru spaţii publice, scaune pentru auditorium, săli de cinema şi teatru. Antares produce aproximativ 1.400 de scaune pe zi, din modelele cele mai simple, şi 80-100 de fotolii directoriale. În ceea ce priveşte timpul de lucru, reprezentanţii companiei au spus că unele scaune din noua colecţie, pot necesita o zi întreagă de manoperă pentru un meşteşugar cu experienţă.

Antares România deţine magazine de prezentare în Cluj-Napoca şi Bucureşti, desfăşurând activităţi şi la export, în principal către firmele membre ale grupului Antares. Compania a finalizat în 2017 o investiţie de 1 mil. euro, susţinută din fonduri proprii, într-o fabrică de scaune la Remetea, judeţul Harghita, cu o suprafaţă totală de 2.500 mp. În afară de spaţiul de producţie, investiţia a inclus şi spaţii de depozitare şi birouri. Un alt proiect de investiţii al companiei a fost deschiderea în ultimul trimestru din 2018 a unui showroom de 300 mp în Bucureşti, o investiţie de 40.000 de euro.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments