web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Profitul traderului de combustibili Votrom din Oradea a crescut cu 45% în 2020, la 15,9 mil. lei

Profitul traderului de combustibili Votrom din Oradea a crescut cu 45% în 2020, la 15,9 mil. lei

Traderul de combustibili Votrom, controlat de familia Tulvan din Oradea, a raportat pentru 2020 o cifră de afaceri de 499,8 mil. lei (103,7 mil. euro), în scădere cu aproximativ 3% faţă de anul anterior, potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor. Compania a avut anul trecut un profit net de peste 15,9 mil. lei (3,3 mil. euro), în creştere cu aproximativ 45% faţă de anul precedent, când câştigul net al Votrom a fost de 11 mil. lei (2,3 mil. euro), conform datelor publice. Compania a ajuns anul trecut la un număr mediu de 41 de angajaţi.

Compania Votrom, controlată de Olimpia şi Valentin Tulvan, este al doilea cel mai mare business antreprenorial din Bihor, după Transilvania General Import Export, deţinută de Ioan şi Viorel Micula. În anii 2000, compania a fost implicată în comerţul petrolier cu rafinăria Suplacu de Barcău.

Votrom are contracte încheiate cu furnizori de produse petroliere precum Mol România, OMV Petrom, Rompetrol, Lukoil, Orlen, Lotos sau Nis Petrol, potrivit informaţiilor existente pe site-ul companiei. Votrom este deţinută de Valentin Tulvan (85%) şi de Olimpia Tulvan (15%). Potrivit site-ului companiei, printre produsele comercializate de Votrom se află motorina, benzina, combustibil lichid uşor, dar şi bitum. Votrom oferă şi servicii de transport, depozitare a combustibilului şi construirea de benzinării mobile.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW