web analytics
Sunteți aici
Home > LOCURI DE MUNCĂ > Reţeaua de restaurante Noodle Pack angajează 248 de lucrători comerciali

Reţeaua de restaurante Noodle Pack angajează 248 de lucrători comerciali

Reţeaua de restaurante Noodle Pack, fondată de antreprenorii Samuel Hanuseac şi Daniel Tişea, are disponibile în prezent 248 de locuri de muncă pentru lucrători comerciali, potrivit site-ului Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Cluj. Angajaţii din restaurante au printre cele mai mici salarii din economie, cu o medie în jurul a 1.700 de lei net lunar.

Compania Noodle Pack SRL, cu sediul în Cluj-Napoca, a finalizat anul 2020 cu o cifră de afaceri de 31,6 mil. lei, în uşoară scădere faţă de anul anterior, o pierdere netă de 896.000 de lei şi cu un număr mediu de 153 de angajaţi, conform datelor de pe site-ul Ministerului Finanţelor.

Antreprenorii Samuel Hanuseac şi Daniel Tişea au pornit reţeaua Noodle Pack în urma unor vizite repetate peste hotare unde au testat mâncarea asiatică pe care au decis apoi să o aducă pe plan local. Acum au 11 restaurante, iar planurile lor înainte de pandemie vizau extinderea direct sau în franciză la nivel naţional, dar şi în afara ţării. 

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW