web analytics
Sunteți aici
Home > AFACERI LA ÎNCEPUT > Familia Vâju a investit 150.000 de euro într-un centrul educaţional la Cluj-Napoca

Familia Vâju a investit 150.000 de euro într-un centrul educaţional la Cluj-Napoca

Familia Vâju a pus bazele cen­trului educaţional Integrio Kids care se adresează preşcolarilor, cu vârste începând de la un an. Centrul este situat într-o clădire de birouri din parcul industrial Tetarom din Cluj-Napoca, astfel că vine în sprijinul părinţilor care lucrează în parcul industrial şi poate primi maxim 75 de copii în mo­men­tul de faţă, iar toată investiţia, din 2019 şi pâ­nă în prezent, s-a ridicat la 150.000 de euro, potrivit Ziarului Financiar.

”Povestea Integrio Kids a pornit cu câţiva ani în urmă, atunci când soţia mea a în­ce­put să construiască un program educa­ţio­nal bazat pe literaţie. Nu ne gândisem atunci când vom lansa un centru educa­ţio­nal, dar succesul pe care l-a avut programul respectiv ne-a determinat să accelerăm procesul şi să construim acest concept. Suntem locaţi în parcul industrial Tetarom din Cluj-Napoca, nu departe de centrul Clujului. Prin locaţia aceasta ne adresăm în primul rând părinţilor care lucrează în acest parc. Ne gândeam că era un lucru extraordinar pentru părinţi să-şi aducă copiii la noi la centru şi apoi să-şi continue activitatea la job, în apropiere. Am început cu o investiţie, în zona de amenajare, un­de­va la circa 50.000 de euro, apoi am supli­men­tat pe parcurs, iar până acum cred că am investit în jur de 150.000 de euro în Integrio Kids”, a povestit Ştefan Vâju, unul dintre fondatorii centrului educaţional, citat de ZF.

Centrul educaţional are două programe, cel prelungit, între orele 8 şi 17, şi cel scurt, între 8 şi 13. Costul pe lună pentru o familie cu un copil este între 1.550 de lei şi 1.820 de lei, în funcţie de programul ales, plus costul cu mâncarea, de 20 de lei pe zi. Echipa este formată din opt angajaţi, iar o grupă de 15 copii este supravegheată de câte o educatoare şi un îngrijitor.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW