web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Antreprenorul Ovidiu Şandor amână deschiderea hotelului Radisson Blu din Timişoara

Antreprenorul Ovidiu Şandor amână deschiderea hotelului Radisson Blu din Timişoara

Hotelul Radisson Blu din Timişoara, dezvoltat de către Mulberry Development, companie controlată de antreprenorul Ovidiu Şandor, se va deschide mai târziu faţă de estimările iniţiale, pandemia fiind principalul factor pentru care a fost pus în aşteptare planul de dezvoltare. Planurile iniţiale estimau că hotelul se va deschide în acest an, însă anul 2020 a pus în aşteptare investiţia, potrivit Ziarului Financiar.

”Am pus pe hold investiţia cu hotelul Radisson Blu pe care o demarasem la Timişoara, acolo ne facem planurile de a reîncepe activitatea de construcţie legată de acea investiţie. Chiar dacă e zona de HoReCa, care este puternic impactată, noi credem că pe termen mediu şi lung lucrurile îşi vor reveni şi în acea zonă”, a spus Ovidiu Şandor, CEO, Mulberry Development, citat de ZF.

Mulberry Development, companie contro­lată de antreprenorul Ovidiu Şandor, a investit în dezvoltarea hotelului Radisson Blu 16 milioane euro. Hotelul se află în cartierul ISHO din Timişoara, un proiect al dezvoltatorului din oraşul de pe Bega. Hotelul este o investiţie importantă pentru cel mai mare oraş din zona de vest a ţării, iar dezvoltarea va fi realizată de Mulberry Development, dezvoltatorul ISHO. Hotelul va fi operat de Radisson Hotel Group, companie al cărei portofoliu în România va urca la patru hoteluri Radisson Blu şi un hotel Park Inn by Radisson.

Articole similare

Sus
Verified by MonsterInsights
Produs în Ardeal

FREE
VIEW