web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Clujul va opera 15 curse charter către diferite destinaţii în perioada aprilie-octombrie

Clujul va opera 15 curse charter către diferite destinaţii în perioada aprilie-octombrie

Clujul este al doilea oraş din care sunt operate cele mai multe zboruri charter în sezonul de vară din acest an. Astfel, agenţiile de turism au mizat şi pe Cluj, de unde vor fi operate 15 curse charter către diferite destinaţii din Europa şi din lume.

Primele zboruri charter au apărut la sfârşitul anului trecut, când agenţiile de turism au mizat pe destinaţiile exotice precum Maldive, Zanzibar sau Republica Dominicană, fiind pentru prima dată când turiştii aveau ocazia să zboare către aceste destinaţii cu curse directe, fără să mai fie nevoiţi să facă escale. De pe aeroportul din Cluj-Napoca vor exista patru curse pe săptămână în perioada mai-octombrie către Antalya, Turcia.

Aceeaşi frecvenţă a zborurilor va exista şi pentru destinaţia Heraklion din Grecia, însă în cazul acestor curse perioada de operare începe de la sfârşitul lunii mai. Din aeroportul din Cluj vor pleca în vara aceasta zboruri către şase destinaţii din Grecia şi anume Corfu, Chania, Heraklion, Zakynthos, Rhodos şi Skiathos. Către Spania vor exista curse săptămânale pentru fiecare dintre destinaţiile Costa Blanca, Costa Brava şi Mallorca. Către Egipt, cea mai cerută destinaţie de către turiştii români în prezent, vor sosi săptămânal zboruri charter în Hurghada şi Sharm el Sheikh din Cluj – Napoca.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW