web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Antreprenorul Adrian Polec deschide hotelul de patru stele Hermanns în Sibiu

Antreprenorul Adrian Polec deschide hotelul de patru stele Hermanns în Sibiu

Grupul APX Hotels, controlat de antreprenorul Adrian Polec, a cumpărat fostul hotel Libra din Sibiu cu 1,85 de milioane de euro. Hotelul se află în proces de renovare, urmând să fie redeschis în iulie 2021, sub numele Hermanns Hotel şi va fi cotat la patru stele, potrivit unui anunţ al Crosspoint Real Estate, agenţia care a intermediat tranzacţia.

Fostul hotel Libra se afla într-o stare avansată de degradare şi a necesitat, ulterior achiziţiei, o investiţie în renovare estimată la aproximativ 5 milioane de euro. Adrian Polec a cumpărat hotelul de la firma General Hotel Group, controlată de Nicolae Carabulea, fiul omului de afaceri Ilie Carabulea, fondatorul Atlassib Hermanns Hotel este dedicat atât clienţilor business, cât şi leisure şi va avea o capacitate de 71 de camere, două săli de conferinţă de 45, respectiv 100 de persoane, un centru spa.

”Suntem foarte entuziasmaţi de deschiderea noului hotel, Hotel Hermanns Sibiu, al cincilea hotel din cadrul grupului APX Hotels, care este situat în proximitatea centrului istoric”, spune Măriuca Cristea, chief strategy officer la APX Hotels.

Reprezentanţii APX spuneau din toamna anului trecut că pregătesc extinderea portofoliului cu un nou hotel la Sibiu, însă nu precizaseră că este vorba despre o achiziţie. De altfel, tranzacţia propriu-zisă a avut loc în 2020. Din grupul APX fac parte ho­telurile Venis (de­nu­mit anterior Vogue), din zona Victoriei din Bucureşti, hotelul Wolk­endorf din loca­litatea Vulcan, în apro­piere de Bra­şov, hote­lul Filitti din centrul vechi al Ca­pitalei, dar şi hotelul Union Plaza de pe Bulevardul Unirii din Capitală, cel mai recent deschis. Pri­mele trei hoteluri au cumulat investiţii de circa 6 milioane de euro.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW