web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Retailerului sportiv Trainer Sport vrea să se extindă cu magazine fizice în afara Timişoarei

Retailerului sportiv Trainer Sport vrea să se extindă cu magazine fizice în afara Timişoarei

Trainer Sport, businessul familiei Ivănescu, este format din două magazine fizice aflate în Timişoara, dar şi dintr-o prezenţă puternică în online prin intermediul platformei proprii, precum şi prin marketplace-ul eMAG.  Businessul vinde îmbrăcăminte şi încălţăminte sport ale unor branduri consacrate pentru toate vârstele, de la copii, la adulţi. Răzvan Ivănescu previzionează că anul acesta businessul său va ajunge la borna de 1 milion de euro, iar în următorii doi ani şi-a propus să extindă afacerea cu unităţi fizice în afara Timişoarei, precum şi în afara ţării, prin intermediul online-ului, potrivit Ziarului Financiar.

Compania vinde între 1.500 şi 2.000 de perechi de încălţări pe lună, la care se adaugă şi accesoriile şi articolele de îmbrăcăminte. Valoarea bonului mediu este de undeva la 200 de lei, preţurile pentru încălţăminte variind între 150 de lei şi 600 de lei. Businessul a înregistrat anul trecut vânzări de patru milioane de lei, dintre care jumătate au fost realizate din vânzările online, iar restul prin intermediul magazinelor fizice.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW