web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Banca Transilvania a sta­bilit pentru 2021 un buget de investiţii de 81 mil. euro

Banca Transilvania a sta­bilit pentru 2021 un buget de investiţii de 81 mil. euro

Banca Transilvania a sta­bilit pentru 2021 un buget de investiţii de 400,9 mil. lei (aproximativ 81 mil. euro), mai mare cu 42% comparativ cu suma investită efectiv în 2020, de 282 mil. lei. În raport cu investiţiile bugetate pentru anul tre­cut, creşterea bugetului de investiţii din 2021 este de 24%. Cea mai mare sumă din bugetul de inves­ti­ţii din acest an (58,5%), respectiv 234,5 mi­lioa­ne de lei, va fi alocată inves­ti­ţiilor în IT şi carduri, potrivit Ziarului Financiar.

Focusul pe fluxuri de creditare on­line com­plete, digitalizarea expe­rien­ţei bancare şi con­struirea unor sis­te­me de operare inte­ligente, ino­vare şi simplificare procese se regă­sesc prin­tre obiectivele strategice ca­lita­ti­ve ale băncii din Cluj pentru acest an.

Banca susţine că a extins opţiunile în apli­caţia BT Visual pentru informaţii online despre soldul conturilor şi istoricul de tran­zac­ţii, amânarea ratelor, deschidere de conturi 100% online pentru PFA-uri, iniţierea refuzu­lui la plată asociat tranzacţiilor cu carduri sau ac­tualizarea de date .

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW