29.7 C
Cluj-Napoca
joi, iulie 18, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALFurnizorul de cursuri de programare IT WellCode din Cluj vede afaceri de...

Furnizorul de cursuri de programare IT WellCode din Cluj vede afaceri de 4 mil. lei în 2021

WellCode, furnizor de cursuri de programare IT şi servicii de mentorat, fondat în 2017 de Petru Trîmbiţaş (26 de ani), olimpic la informatică şi fost angajat al Facebook şi Google, vizează afaceri de până la 4 milioane de lei la finalul anului în curs, dublu comparativ cu anul precedent, potrivit Ziarului Financiar.

”În primul trimestru am înregistrat încasări de 1,5 milioane de lei şi o creştere cu peste 60% a numărului de cursanţi în luna martie. Pe termen mediu, ne propunem să devenim liderul pieţei furnizorilor de cursuri IT din România, în prezent fiind pe locul 5 în topul de profil la nivel naţional”, potrivit reprezentanţiilor WellCode.

În cadrul companiei lucrează în prezent 22 de persoane, care sunt mentori şi adviseri atât pentru cei care vor să înveţe programare, cât şi pentru cei care vor să-şi perfecţioneze aptitudinile. Până în prezent, platforma a ajuns la un număr de aproximativ 100.000 de români înregistraţi, reprezentanţii companiei adăugând că cel mai tânăr cursant WellCode are 11 ani şi este elev în clasa a VI-a, iar cel mai vârstnic are 68 de ani şi este pensionar. Printre cursanţii Well Code s-au numărat, în ultima perioadă, persoane cu meserii sau situaţii personale diverse, de la şoferi profesionişti de TIR, profesionişti angajaţi în alte domenii, până la mame cu copii mici, pe fondul contextului pandemic. 

”Metoda de învăţare pe care o oferim noi este diferită: un program de mentorat care permite fiecărui cursant să progreseze în ritmul său, susţinut permanent de echipa noastră de mentori. La WellCode, cursantul învaţă cum să codeze, ceea ce îi  oferă instrumentele pentru a atinge un nivel superior de profesionalizare. În tehnologie, trebuie să fii permanent cu un pas înainte faţă de ceea ce se cere la interviul de angajare. O companie din domeniul tehnologiei ţine cont la angajare de stilul de gândire al candidatului mai mult decât de numărul sau complexitatea programelor pe care le ştie acesta”, a explicat Petru Trîmbiţaş, fondatorul WellCode. Compania deţine în prezent trei linii de business: reconversie profesională, cursuri care oferă upgrade profesioniştilor IT sau din domenii tehnice şi pregătirea gratuită a elevilor pentru olimpiada de informatică ori examene.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments