web analytics
Sunteți aici
Home > LOCURI DE MUNCĂ > Frigoglass angajează 94 de muncitori necalificaţi la fabrica de vitrine frigorifice din Timiş

Frigoglass angajează 94 de muncitori necalificaţi la fabrica de vitrine frigorifice din Timiş

Frigoglass România, producător de mase plastice şi vitrine frigorifice, parte a grupului grec Frigoglass, are disponibile în prezent 94 de locuri de muncă pentru muncitori necalificaţi la asamblarea, montarea pieselor pentru fabrica din localitatea Parţa, în apro­piere de municipiul Timişoara, potrivit Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Timiş. Un operator de asamblare într-o fabrică de utilaje şi echipamente câş­tigă un salariu lunar net între 1.700 de lei şi 2.600 de lei, conform datelor de pe platforma undelucram.ro.

Compania Frigoglass România a realizat în 2019 o cifră de afaceri de 767,4 mil. lei (161,9 mil. euro), un profit net de 28 mil. lei (5,9 mil. euro), cu un număr mediu de 1.373 de angajaţi, conform datelor existente pe site-ul Ministerului Finanţelor. Frigoglass a început să producă în România din 1995, având ca domeniu principal de activitate fabricarea echipamentelor de ventilaţie şi frigorifice, exclusiv a echipamentelor de uz casnic.

Frigoglass este o companie producătoare de vitrine frigorifice cu sediul central în Grecia şi activează în mai multe ţări europene, inclusiv în România, unde deţine companiile 3P Frigoglass şi Frigoglass România, producător de mase plastice şi vitrine frigorifice.

Articole similare

Sus
Verified by MonsterInsights
Produs în Ardeal

FREE
VIEW