web analytics
Sunteți aici
Home > LOCURI DE MUNCĂ > Saint-Gobain angajează 100 de oameni pentru noua linie de gips-carton de la Turda

Saint-Gobain angajează 100 de oameni pentru noua linie de gips-carton de la Turda

Francezii de la Saint-Gobain vor angaja 100 de oameni pentru linia nouă de gips-carton pe care o vor construi la Turda, în judeţul Cluj, o investiţie de 45 de milioane de euro, potrivit Ziarului Financiar.

”Prin această investiţie, vom stimula, pe lângă creşterea economică, şi ocuparea forţei de muncă şi incluziunea. Noua linie de producţie va crea aproximativ 100 de locuri de muncă directe şi alte locuri de muncă indirecte, grupul Saint-Gobain fiind pe deplin integrat în zonele în care activează”, spun reprezentanţii companiei.

Saint-Gobain nu a ales încă antrepre­norul general pentru construcţia celei de-a doua linii de producţie a plăcilor de gips-carton, însă planul de investiţii vizează implementarea unor soluţii înalt tehnolo­gizate care să asigure eficientizarea acti­vităţii, în special prin automatizarea proceselor tehnologice.

La începutul acestei luni, grupul francez Saint-Gobain, cu activitate în mai multe sec­toare ale construcţiilor, a anunţat că investeşte 45 de milioane de euro într-o linie nouă de producţie a plăcilor de gips-carton la Turda, judeţul Cluj. Noua linie va fi operaţională în aprilie 2023. Investiţia vine în contextul unei cereri în creştere din piaţa românească şi din ţările Europei Centrale şi de Est, dar şi pentru consolidarea poziţiei gru­pului Saint-Gobain pe pieţele de con­strucţii uşoare.

Articole similare

Sus
Verified by MonsterInsights
Produs în Ardeal

FREE
VIEW