web analytics
Sunteți aici
Home > LOCURI DE MUNCĂ > Kromberg & Schubert caută 100 de muncitori necalificaţi pentru fabrica de cablaje de la Nădab, judeţul Arad

Kromberg & Schubert caută 100 de muncitori necalificaţi pentru fabrica de cablaje de la Nădab, judeţul Arad

Producătorul german de cablaje pentru industria auto şi de sisteme electrice Kromberg & Schubert, recrutează în prezent 100 de oameni pentru fabrica din localitatea Nădab, situată la aproximativ 40 de kilometri de municipiul Arad, potrivit informaţiilor de pe site-ul AJOFM (Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă) Arad.

Joburile disponibile sunt pentru muncitori necalificaţi la asamblarea şi montarea pieselor. Kromberg & Schubert este unul dintre marii producători de componente auto prezenţi în România, cu trei fabrici, în judeţele Arad, Sibiu şi Timiş şi un centru de excelenţă şi dezvoltare în Sibiu. Compania are peste 3.500 de angajaţi în România, potrivit unor informaţii anterioare.

Compania Kromberg & Schubert România NA, cu sediul în Nădab, a avut în 2019 o cifră de afaceri de 332,2 mil. lei (70 mil. eu­ro), un profit net de peste 4,5 mil. lei (960.000 de euro) şi un număr me­diu de 1.428 de angajaţi, po­trivit site-ul Minis­te­rului Finanţelor. Pr­o­du­că­to­rul german de cablaje şi sisteme electrice pentru in­du­s­tria auto a închiriat la finalul anului trecut 2.000 de metri pătraţi de birouri în proiectul Vox Technology Park din Timişoara.

Germanii de la Kromberg & Schubert sunt prezenţi pe piaţa locală din anul 1999, când au inaugurat unitatea de producţie din Timişoara. De la intrarea pe piaţa locală, Kromberg & Schubert a mai deschis o fabrică la Mediaş, un centru de design la Sibiu, dar şi fabrica de cablaje de la Nădab, din judeţul Arad. La nivel global, Kromberg & Schubert are peste 50.000 de angajaţi în 40 de locaţii, potrivit site-ului companiei.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW