web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > MedLife a preluat pachetul majoritar al clinicii Medica Sibiu, înfiinţată de medicul Dorel Aldea

MedLife a preluat pachetul majoritar al clinicii Medica Sibiu, înfiinţată de medicul Dorel Aldea

MedLife (simbol bursier M) a anunţat finalizarea tranzacţiei prin care a cumpărat 60% din acţiunile Medica Sibiu, o clinică de talie mică, deţinută de medicul Dorel Aldea. Tranzacţia a fost prima anunţată de MedLife în 2021, după ce în anul trecut pandemia a încetinit ritmul de extindere al marilor jucători din piaţa privată a sănătăţii. Prin această tranzacţie, MedLife a ajuns la 31 de companii achiziţionate.

Compania Medica Sibiu a fost înfiinţată în 2001 şi are o policlinică, un laborator de analize şi un centru de medicina muncii. Businessul a fost înfiinţat de Dorel Aldea, de profesie medic, actualul director executiv al Casei Judeţene de Pensii Sibiu, din informaţiile publice. Daniela Aldea, soţia fondatorului Medica, este directorul  general al companiei preluate de MedLife. Sistemul medical MedLife, care activează pe piaţa locală de 26 de ani, are o capitalizare de 1,3 mld. lei, şi este deţinută de Mihail Marcu (16,2%), Mihaela Gabriela Cristescu (14%) şi Nicolae Marcu (10%). 

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW