web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Familia Grindean din Bistriţa a bifat afaceri de 13,5 mil. euro în 2020 cu reţeua de benzinării, restaurante şi hoteluri Ozana

Familia Grindean din Bistriţa a bifat afaceri de 13,5 mil. euro în 2020 cu reţeua de benzinării, restaurante şi hoteluri Ozana

Compania Ozana SRL, o afacere cu benzinării, restaurante şi hoteluri controlată de familia Grindean din Bistriţa, a realizat anul trecut o cifră de afaceri de aproximativ 65,2 mil. lei (13,5 mil. euro), în scădere cu 18,5% faţă de anul anterior, potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor Publice. Compania a finalizat anul 2020 cu un profit net de aproximativ 1,3 mil. lei (267.000 de euro), conform datelor publice. Compania a ajuns în 2020 la un număr mediu de 70 de angajaţi.

Compania operează o reţea de 6 benzinării sub brandul Ozana în judeţul Bistriţa-Năsăud (Bistriţa, Beclean, Susenii Bârgăului, Mititei, Sărmaşu, Feldru), hotelul Ozana de patru stele din municipiul Bistriţa (33 de camere şi 5 apartamente) şi două restaurante, unul în Bistriţa (Rose Garden) şi unul la ieşirea din Beclean (Ozana). Compania Ozana SRL a fost înfiinţată în anul 1992 cu principal domeniu de activitate comerţ cu amănuntul al carburanţilor pentru autovehicule în magazine specializate şi este controlată de antreprenorii Ioan şi Ana Grindean.

În România sunt peste 2.100 de benzinării, conform celor mai recente date. Patru mari companii petroliere (Petrom, Rompetrol, Lukoil şi MOL România) acoperă între 80 şi 90% din volume şi peste 75% din numărul de ben­zinării active pe plan local, co­mer­ţul cu carburanţi fiind una dintre cele mai concentrate pieţe din România. Potrivit informaţiilor disponibile, în acest moment mai sunt active pe plan local circa 500-600 de staţii care nu sunt afiliate unui brand.

Articole similare

Sus
Verified by MonsterInsights
Produs în Ardeal

FREE
VIEW