12.1 C
Cluj-Napoca
joi, mai 23, 2024
Google search engine
AcasăANUNȚURIOrange a lansat primul abonament 5G cu router inclus pentru companii

Orange a lansat primul abonament 5G cu router inclus pentru companii

Orange a lansat prin divizia Orange Business Services prima soluţie Wi-Fi 5G la punct fix din România, care le oferă firmelor acces nelimitat la viteze până la 1,2 Gbps în aria de acoperire 5G Orange.

”Abonamentul Office Net 30 5G asigură companiilor internet fix, iar cu ajutorul routerului prevăzut cu Wi-Fi 6, inclus gratuit în pachetul pe 24 de luni, pot fi conectate wireless mai multe dispozitive smart. Office Net 30 5G este o soluţie Orange Business Services de conectivitate la viteze mari, chiar şi acolo unde companiile nu au acces la fibră optică sau au nevoie de o soluţie de back-up de internet de mare viteză. Pachetul cu 5G şi router Wi-Fi 6 este potrivit mai ales în contextul mutării activităţii de birou acasă şi este o alternativă mai flexibilă decât fibra optică”, conform companiei.

”Office Net 5G oferă business-urilor acces nelimitat la viteze comparabile cu fibra optică, însă cu un efort mult scăzut din punct de vedere al infrastructurii IT şi cu flexibilitate crescută. Odată cu această lansare, Orange devine primul operator local care oferă companiilor viteze Gigabit atât prin fibră optică, cât şi prin reţele celulare tradiţionale.” a declarat Florin Popa, Director Businee to business Orange România.

Preţul standard al unui abonament Office Net 30 5G este 30 euro pe o perioadă contractuală de 12 luni, iar pentru 24 luni router-ul cu Wi-Fi 6 este inclus. Zona de utilizare geografică se setează automat la prima sesiune de date a utilizatorului, iar pentru a muta echipamentul, clientul trebuie să solicite resetarea zonei de utilizare, serviciu cu un cost de 2 euro. Companiile care au servicii convergente fix-mobil de la Orange Business Services pot beneficia de oferte speciale. Astfel, serviciile de internet mobil şi fix vor fi pe aceeaşi factură.

În prezent, reţeaua Orange 5G este disponibilă în Bucureşti, acoperit 100% 5G, şi în alte 14 oraşe: Bragadiru, Braşov, Chitila, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Măgurele, Otopeni, Ovidiu, Pantelimon, Popeşti-Leordeni, Predeal, Timişoara şi Voluntari. Dincolo de viteze comparabile cu cele de fibră optică, cu maxime de 1,2 Gbps – de până la 10 ori mai mari decât 4G, reţeaua Orange 5G permite inovaţii tehnologice ce aduc îmbunătăţiri semnificative viitoarelor proiecte de oraşe inteligente, mobilitate, media etc.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments