web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Supercom a luat 4 mil. euro de la Intesa Sanpaolo Bank pentru achiziţia de echipamente pentru transportul deşeurilor şi colectarea selectivă a acestora în Cluj

Supercom a luat 4 mil. euro de la Intesa Sanpaolo Bank pentru achiziţia de echipamente pentru transportul deşeurilor şi colectarea selectivă a acestora în Cluj

Compania românească Supercom, unul dintre cei mai mari operatori din serviciile publice sanitare şi management al deşeurilor, a contractat o facilitate de credit de 19,6 milioane lei (4 mil. euro) de la Intesa Sanpaolo Bank, pentru achiziţia de echipamente pentru transportul deşeurilor şi colectarea selectivă a acestora. Facilitatea de credit către Supercom a fost acordată cu sprijinul Biroului de Economie Circulară al Centrului de Inovare, o companie a Grupului Intesa Sanpaolo.

”Avem capacitatea de a veni cu soluţii financiare avantajoase pentru companiile care au înţeles beneficiile Economiei Circulare – motorul creşterii eficienţei şi rezilienţei sistemelor economice, care reuşeşte să transforme în mod sustenabil modelele de business. Începând din 2016, Grupul Intesa Sanpaolo şi-a asumat că se va asigura că oportunitatea Economiei Circulare este o şansă colectivă pentru companiile europene. În acest sens, Supercom SA a câştigat încrederea şi sprijinul nostru prin activitatea şi proiectele sale”, a declarat Dan Sandu, CEO Intesa Sanpaolo Bank Romania. 

Compania are capital integral românesc şi activează în Bucureşti, Cluj, Dâmboviţa, Bistriţa, Hunedoara, Caraş-Severin, Ilfov, Ialomiţa şi Gorj. Recent, Supercom SA a încheiat contracte atât cu Primăria Municipiului Cluj, cât şi cu Consiliul Judeţean Cluj pentru prestarea activităţilor de curăţare a străzilor, activitatea de deszăpezire a acestora, colectarea selectivă şi gestionarea deşeurilor.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW