23.7 C
Cluj-Napoca
duminică, iunie 23, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALDezvoltatorul imobiliar Prima Development Group investeşte 65 mil. euro într-un ansamblu rezidențial...

Dezvoltatorul imobiliar Prima Development Group investeşte 65 mil. euro într-un ansamblu rezidențial cu peste 1.200 de apartamente în Oradea

Prima Development Group, dezvoltator imobiliar din Oradea, va investi 65 mil. euro în proiectul rezidenţial Arena Residence, care va dispune de 1.226 de apartamente cu 2, 3 și 4 camere, cu suprafețe cuprinse între 40 și 100 mp, dar și de apartamente de tip Penthause. Lucrările au început în luna ianuarie a acestui an și urmează a fi finalizate în anul 2024.

”Am gândit proiectul Arena ca fiind unul unic, care să satisfacă nu numai exigențele celor care vor să locuiască într-un spațiu cu o arhitectură modernă, cu finisaje de ultimă generație, în locuințe sigure și fiabile, dar mai ales pe ale celor care vor să experimenteze în fiecare zi sentimentul de acasă, de loc căruia îi aparțin și căruia îi adaugă noi și noi valențe”, spune Andrei Moanţă, Chief Executive Officer – Prima Development Group.

Locuitorii ansamblului rezidențial Arena vor fi la câțiva pași distanță de noul Hub Sportiv de de 5 stele din Oradea, care va îngloba: un stadion de fotbal cu o capacitate de 13.000 de locuri, care va costa 45 de milioane de euro, o sală polivalentă cu o capacitate de 5000 de locuri, care va găzdui competiţii importante de handbal, baschet, tenis de masă sau volei. În plus, pe terenul ce aparține de Sala Polivalentă va exista și un hotel, prevăzut cu centre SPA de relaxare dotate cu aparatură de ultimă generație și terapii moderne corporale și faciale, servicii de masaj, saună, înfrumusețare, dar și cu parcare subterană.

Din cele 5 hectare de teren alocate pentru construcţia complexului Arena Residence, numai 1.4 hectare vor fi rezervate construcţiei de ansambluri rezidenţiale, urmând ca 3.6 hectare să fie rezervate pentru amenajarea de: spații verzi, zone de agrement, alei pietonale și locuri de joacă pentru copii, piste de biciclete modernizat, dar şi un coridor verde destinat special activităţilor de promenadă, de-a lungul pârâului Peta, aflat în imediata vecinatate. Mai mult, pentru iubitorii de sport, complexul va dispune şi de o sala de fitness cu o suprafaţă de 1.000 mp, destinată locatarilor.

”Toate dezvoltările din ultimii ani au pus Oradea pe harta orașelor cu o calitate ridicată a vieții. Astfel, tot mai mulți locuitori din diverse zone ale țării aleg să se mute aici, să se bucure de un trai bun într-un oraș frumos, cu clădiri de calitate și o infrastructură foarte bine pusă la punct”, spune Andrei Moanţă, Chief Executive Officer – Prima Development Group.

PRIMA DEVELOPMENT GROUP este cel mai mare dezvoltator imobiliar din Oradea și unul dintre cei mai activi din România, după numărul de unități rezidențiale livrate anual, cu 10 proiecte în derulare în prezent. Cu o experiență de 15 ani în construirea de locuințe durabile, compania și-a început activitatea în 2005, în Oradea, acolo unde a livrat până acum peste 3.000 de apartamente în imobile cu o valoare totală cumulată de peste 180 de milioane de euro. Din 2017 compania este prezentă și pe piața din București, acolo unde semnează până în prezent două proiecte rezidențiale, Boemia Apartments și Core Timpuri Noi, care au fost deja premiate internațional la European Property Awards.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments