web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Producătorul ger­man de soluţii pentru feres­tre Rehau vinde cu 2,5 mil. euro proprietățile din Apahida

Producătorul ger­man de soluţii pentru feres­tre Rehau vinde cu 2,5 mil. euro proprietățile din Apahida

Grupul german Rehau vrea să vândă două proprietăţi din Cluj (Apahida) şi Bucureşti (Tunari) la un preţ total de 7 milioane euro, ca parte a procesului de relocare a birourilor în locaţii centrale şi de construcţie a noului hub regional la Sibiu până la finalul anului 2022, şi a desemnat compania de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox să gestioneze procesul. Proprietatea din Apahida are un preţ de vanzare: 2.5 milioane euro, iar cea din Tunari are pretul de 4.5 milioane euro.

”Investiţiile planificate în România susţin valorile, misiunea şi viziunea REHAU şi vor aduce produsele şi serviciile noastre mai aproape de clienţi. În acelaşi timp, ne concentrăm şi asupra bunăstării angajaţilor noştri şi ne-am angajat să relocăm birourile în locaţii centrale, pentru a asigura un acces facil către sediile REHAU. Avem încredere că partenerul nostru Cushman & Wakefield Echinox va găsi cele mai bune soluţii pentru actualele facilităţi ale REHAU România din Apahida şi Tunari.”, spune Alexandru Oprea, Country Manager REHAU România.

Proprietatea Rehau din judeţul Cluj este situată lângă Gara Apahida şi în imediata apropriere a Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj, cu acces imediat la Drumul Naţional DN1C.  Suprafaţa terenului este de 16.900 metri pătraţi, spaţiul de producţie şi depozitare are 2.000 de metri pătraţi, iar cel de birouri 1.000 metri pătraţi.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW