web analytics
Sunteți aici
Home > LOCURI DE MUNCĂ > Producătorul german de echipamente electronice Marquardt angajează 100 de oameni pentru centrul de la Sibiu

Producătorul german de echipamente electronice Marquardt angajează 100 de oameni pentru centrul de la Sibiu

Producătorul german de echipamente electronice pentru industria auto Marquardt Schaltsys­teme SCS are în plan să recruteze în acest an peste 100 de oameni în centrul de la Sibiu, unde în prezent lucrează în jur de 2.500 de angajaţi. Compania a recrutat constant angajaţi, atât pentru producţie, cât şi pentru centrul de cercetare şi dezvoltare şi pentru centrul Marquardt Business Services, potrivit Ziarului Financiar.

Începând din 2006, anul deschiderii filialei de la Sibiu, Marquardt România îşi derulează activitatea de concepţie şi proiectare în centrul de cercetare şi dezvoltare, în vreme ce producţia este asigurată în 5 departamente: Electronică, Microcomutatoare, Injecţie Mase Plastice, Vopsire & Laser şi Asam­blare. Cea mai nouă unitate a filialei din Sibiu este centrul de servicii Marquardt Business Services, care şi-a început activitatea în 2020.

Compania Marquardt Schaltsysteme SCS a raportat pentru 2020 o cifră de afaceri de aproximativ 1,290 mld. lei (267,7 mil. euro), în scădere faţă de anul anterior, evoluţia afacerii fiind influenţată de încetinirea economiei globale, de trendurile globale ale pieţei automotive şi de pandemia de Covid-19. În 2019, Marquardt Schaltsysteme SCS a avut o cifră afaceri de peste 1,398 mld. lei (295 mil. euro), potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor. Compania estimează pentru 2021 că piaţa automotive va intra în stabilizare, chiar dacă mai există unele riscuri de volatilitate.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW