web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Clinica Hope, specializată în psihoterapie, a investit 70.000 de euro într-o nouă unitate la Cluj

Clinica Hope, specializată în psihoterapie, a investit 70.000 de euro într-o nouă unitate la Cluj

Clinica Hope, fondată de Ga­briella Bondoc, medic pshiotera­peut, în 2015, s-a extins prima dată în afara Capitalei, deschizând o nouă unitate la Cluj, în urma unei investiţii de 70.000 euro. Planurile antre­pre­noa­rei ur­mă­resc creşterea numărului de clinici în următorii ani în marile oraşe, printre care Constanţa şi Iaşi şi deschiderea unui spital cu profil psihiatric.

”Deschiderea primului sediu în Cluj se bazează şi pe posibilitatea de a alege profesionişti de calitate – medici şi psihologi, iar Clujul are o calitate remarcabilă a Facultăţii de Psihologie şi a celei de Medicină. De asemenea, ser­­viciile clinicii sunt solicitate de per­soane din toată ţara, de aceea Clujul poate fi un al doilea pol, permi­ţând o acoperire cât mai bună cu servicii la nivel naţional. Nici poten­ţialul economic înfloritor al Clujului nu a fost un factor lipsit de importanţă, dar secundar celorlalte”, a spus Ga­briel­la Bondoc, fondatoarea clinicii Hope.

În noua clinică lucrează 13 specialişti care acoperă întreaga gamă de servicii oferite de operatorul medical, iar clinica are opt cabinet de consultaţii şI psihoterapie, dispuse în aproximativ 250 mp. În 2020, Clinica Hope a ajuns la afaceri de 1,4 mil. euro, în creştere cu circa 72% faţă de anul anterior. Pandemia de COVID-19 a trimis mulţi pacienţi la medicul psiholog pentru a căuta ajutor în lupta cu afecţiunile din domeniul sănătăţii mintale, unul în care investiţiile din partea statului au lipsit.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW