19.7 C
Cluj-Napoca
vineri, mai 24, 2024
Google search engine
AcasăAFACERI LA ÎNCEPUTRaiffeisen Bank finanţează cu până la 50.000 de euro startup-urile româneşti

Raiffeisen Bank finanţează cu până la 50.000 de euro startup-urile româneşti

Raiffeisen Bank va acorda pe tot parcursul anului finanţări de până la 50.000 de euro antreprenorilor care dezvoltă o idee de business inovatoare şi lansează totodată un program de educaţie antreprenorială prin intermediul căruia antreprenorii vor învăţa de la mentori acreditaţi IBM cum să aplice metodologia  Design Thinking pentru a se asigura că afacerea lor răspune aşteptărilor clienţilor şi potenţialilor finanţatori.

”Actualul context pandemic a accentuat vulnerabilitatea economica a startup-urilor romanesti, 50% dintre antreprenori spunand ca au fost afectati in mare masura de restrictiile impuse in ultimul an. Credem ca proiectele de business aflate la inceput de drum au nevoie atat de finantare cat si de mentorat si oportunitati de invatare”, spune Vladimir Kalinov, vicepresedinte retail Raiffeisen Bank.

Concret, programul Startup Studio by Factory se adreseaza antreprenorilor care au idei de afaceri inovatoare, dar inca nu au un plan de business bine conturat. Antreprenorii care se vor inscrie in programul de accelerare vor avea ocazia sa isi valideze ideile de business prin metoda Design Thinking si sa isi imbunatateasca ideea, astfel incat sa raspunda nevoilor clientilor identificate in urma unei analize atente a pietei şi sa dezvolte un plan de business solid, pentru definirea obiectivelor financiare, operationale si comerciale.

”Startup Studio by Factory, o completare fireasca a programului factory by Raiffeisen Bank, prin care finantam afaceri la inceput de drum. In acest fel oferim antreprenorilor un program complex de sustinere a startupurilor din Romania, menit sa creasca accesul ideilor inovatoare atat la finantare cat si la instrumente de accelerare”, adaugă Vladimir Kalinov.

Pana pe 16 aprilie, antreprenorii se vor putea inscrie la una dintre cele doua sesiuni Startup Studio by Factory, care se vor desfasura in lunile mai-iunie si septembrie-octombrie 2021. De asemenea, incepand cu luna aprilie, antreprenorii care au deja o idee de afacere si vor sa aplice doar pentru finantare se pot inscrie in programul de creditare factory by Raiffeisen Bank pe tot parcursul anului, informează Raiffeisen Bank.

Aflat la cea de a patra editie, factory by Raiffeisen Bank este un program care sustine inovatia in business prin acordarea unor credite avantajoase de pana la 50.000 euro startup-urilor din Romania. Pana in acest moment, peste 200 dintre business-urile care au trecut prin portile fabricii au beneficiat de mentorat si finantare de peste 8 milioane euro.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments