web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Constructorul austriac PORR reabilitează liniile de tramvai din Timişoara, contract de 14 mil. euro

Constructorul austriac PORR reabilitează liniile de tramvai din Timişoara, contract de 14 mil. euro

Constructorul austriac PORR a câştigat un contract de aproximativ 68,4 mil. lei (14 mil. euro), fără TVA, cu primăria Timişoara pentru reabilitarea liniilor de tramvai şi modernizarea tramelor stradale pe Calea Stan Vidrighin. Durata contractului este de 36 de luni de la data emiterii ordinului de începere pentru execuţia lucrărilor.  

”La finalul proiectului întregul bulevard îşi va schimba înfăţişarea, se schimbă liniile de tramvai pe ambele sensuri, se amenajează 10 staţii de tramvai, se vor amenaja piste de biciclete. Peste 12.000 de mp vor fi alocaţi pentru spaţiul verde, se va lucra şi la reţelele din subteran şi suprateran, care vor fi schimbate în totalitate”, a declarat Emanuel Reitmaier, directorul tehnic infrastructură, Divizia Timişoara a PORR Construct.

PORR este prezentă pe piaţa locală din anul 2004, accesând România într-o perioadă în care dezvoltarea imobiliară era abia la început. În afară de construcţii, PORR are în România şi două fabrici de asfalt, în Arad şi Buftea (lângă Bucureşti), şi plănuieşte să deschidă o a treia, la Sibiu.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW