web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Furnizorul de piese auto Autonet investeşte 30 mil. euro într-un centru de distribuţie lângă Turda

Furnizorul de piese auto Autonet investeşte 30 mil. euro într-un centru de distribuţie lângă Turda

Furnizorul de piese auto Autonet Import din Satu Mare investeşte 30 mil. euro într-un centru de distribuţie lângă Turda, judeţul Cluj. Viitorul centru al Autonet face parte dintr-un proiect mai mare de investiţii, de 55 mil. euro, care mai include încă două astfel de centre, în Bucureşti şi Budapesta, potrivit Ziarului Financiar.

Compania spune că în 2021 vor fi reluate lucrările la viitorul centru de distribuţie de lângă Turda, care împreună cu celelalte două locaţii, din Bucureşti şi din Budapesta, vor însuma o suprafaţă de depozitare de peste 50.000 de metri pătraţi. Centrul Autonet din Bucureşti (Popeşti-Leordeni) este deja funcţional, iar la cel din Budapesta lucrările de construcţii sunt în desfăşurare.

”Din cauza pandemiei au fost întârziate câteva proiecte, cel mai im­por­tant dintre acestea fiind construc­ţia noului centru de distribuţie de lângă Turda, o investiţie în valoare de 30 mil. euro. Lucrările vor fi reluate în acest an, autorizaţiile necesare fiind obţinute deja. Acest nou centru face parte dintr-un proiect de inves­tiţii de 55 mil. euro, care mai include două astfel de centre, în Bucureşti şi Budapesta”, au declarat oficialii companiei Autonet Import, citaţi de ZF.

Businessul Autonet Import a fost fondat în urmă cu 25 de ani de oamenii de afaceri Zoltan Kondor şi Mihaly Lieb din Satu Mare. În urmă cu aproximativ şase ani, 51% din capitalul companiei Autonet Import a fost preluat de elveţienii de la Swiss Automotive Group, într-o tranzacţie de câteva zeci de milioane de euro, potrivit datelor de la acel moment. Mihaly Lieb şi Zoltan Kondor sunt unii dintre cei mai discreţi antreprenori locali, astfel că există puţine informaţii despre ei.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW