web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Constructorul austriac PORR modernizează 30 km de drum judeţean în Timiş pentru 12 mil. euro

Constructorul austriac PORR modernizează 30 km de drum judeţean în Timiş pentru 12 mil. euro

Constructorul austriac PORR a câştigat un contract de 59 mil. lei (12 mil. euro), plus TVA, cu Consiliul Judeţean Timiş, pentru modernizarea a 30 km de drum judeţean, ce traversează localităţile Cărpiniş, Biled, Satchinez şi Variaş. Proiectul îmbunătăţeşte accesul la autostrada A1 şi asigură legătura cu Ungaria prin vama Nădlac şi interconectarea cu Autostrada M43 către Budapesta.

”Intrăm în execuţie cu modernizarea DJ693, o lucrare importantă care va facilita accesul la autostradă pentru mii de timişeni. Banii sunt asiguraţi printr-un proiect european, prin Fondul European de Dezvoltare Regională”, a declarat Alin Nica, preşedintele CJ Timiş, într-un comunicat de presă. Termenul de realizare a proictului este de 24 de luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor.

PORR este prezentă pe piaţa locală din anul 2004, accesând România într-o perioadă în care dezvoltarea imobiliară era abia la început. În afară de construcţii, PORR are în România şi două fabrici de asfalt, în Arad şi Buftea (lângă Bucureşti), şi plănuieşte să deschidă o a treia, la Sibiu.

Articole similare

Sus
Verified by MonsterInsights
Produs în Ardeal

FREE
VIEW