web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Producătorul de cabluri Romcab Târgu- Mureş reintră la tranzacţionare după o pauză de patru ani

Producătorul de cabluri Romcab Târgu- Mureş reintră la tranzacţionare după o pauză de patru ani

Acţiunile producătorului de cabluri Romcab Târgu- Mureş (MCAB), companie care la începutul anului 2017 intra în insolvenţă la propria solicitare, au revenit pe 4 martie 2021 la tranzacţionare la Bursa de la Bucureşti pe fondul confirmării planului de reorganizare.

Potrivit datelor BVB, acţiunile MCAB au înregistrat ieri o explozie de 41% a preţului, la 2,66 lei pe acţiune în contextul în care limita de variaţie a fost suspendată pe parcursul şedinţei, urmând a fi reluată astăzi. La acest preţ, Romcab are o valoare de piaţă de 25 mil. lei. Lichiditatea pe acest emitent a fost ieri de 1,9 mil. lei, arată datele BVB.

Compania a publicat la jumătatea săptămânii informaţii din planul de reorganizare propus şi asumat de administratorul special şi aprobat de Adunarea Creditorilor din 18 decembrie 2020, confirmat de Judecătorul sindic pe 18 februarie 2021.

Romcab a avut anul trecut o pierdere de 70 mil. lei, la jumătate faţă de anul 2019, şi venituri de 892,3 mil. lei, duble faţă de nivelul din anul precedent. Producătorul de cabluri a fost suspendat de la tranzacţionare în februarie 2017 pe fondul intrării în insolvenţă.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW