web analytics
Sunteți aici
Home > ANUNȚURI > Care este secretul BENCOMP și cu ce te ajută să îl afli? (P)

Care este secretul BENCOMP și cu ce te ajută să îl afli? (P)

Bencomp – cel mai mare producător de lemn compozit (WPC) din Sud-Estul Europei și zona Balcanică

În articolul de azi vei afla care este secretul firmei Bencomp SRL prin care aceasta a reușit să ajungă cel mai căutat producător de profile din lemn compozit pentru realizarea amenajărilor exterioare de tipul  dușumele exterioare, pardoseli pentru terase, plaje și piscine, pontoane, piste de joacă, alei, panouri de gard, foișoare, chioșcuri, pergole, bănci, mese, mobilier urban într-o gamă de modele practic nelimitată.

Cu ce te ajuta acest lucru? E simplu. În primul rând, în calitate de cumpărător, vei afla care sunt unele aspecte importante de care ar trebui sa ții cont ori de câte ori achiziționezi ceva, mai ales atunci când este vorba de bunuri de folosință îndelungată. În al doilea rând, în calitate de angajat sau de antreprenor, vei afla cum să îți crești afacerea oferind clientului o experiență remarcabilă.

1. Bencomp este întotdeauna atent la cerințele clientului și oferă consiliere in vederea alegerii celei mai bune soluții tehnice si economice

Trăim vremuri în care multitudinea de opțiuni pe care le avem atunci când dorim sa achiziționăm un produs sau un serviciu a început să devină mai mult o povară decât un ajutor. Îți spun acest lucru din proprie experiență, căci atunci când a fost nevoie să înlocuiesc vechea mașină de spălat cu una nouă, am petrecut zile în șir analizând caracteristici tehnice și beneficii, căutând optimul între prețul plătit și valoarea primită.   

Când cumperi profile WPC de la BENCOMP nu ai această problemă. Echipa de consultanți de vânzare din firma Bencomp îți pune întrebări astfel încât să înțeleagă ce anume îți dorești: pe ce tip de suprafață vrei să construiești pardoseala sau ce material suport vei utiliza pentru așezarea profilelor de gard, cum să îți calculezi necesarul de materiale și accesorii, care variantă se potrivește mai bine cu celelalte elemente de construcție din zona în care amplasezi pofilele, ce profile să alegi (rezidențial, comercial sau trafic greu) în funcție de traficul pe pardoseala respectivă, ce culoare sa alegi etc.

2. BENCOMP consiliază clienții pentru un montaj corect al profilelor achiziționate  

Pentru că este un material care conține plastic (lemnul compozit WPC este un amestec de plastic, lemn și diverși aditivi anti-UV, anti-mucegai etc), există un factor care trebuie luat întotdeauna în calcul în timpul montajului profilelor: dilatarea acestuia.

Echipa noastră de consilieri de vânzări îți explică în detaliu care sunt aspectele de care trebuie să ții cont atunci când montezi o pardoseala sau un gard. Poți, în acest fel, să faci acest lucru singur, fără să ai nevoie de o pregătire de specialitate. Dacă apelezi la echipă de montatori, asigură-te că le-ai transmis instrucțiunile de montaj. S-a întâmplat de multe ori ca un montaj defectuos să ducă la deteriorarea lucrărilor, iar primul impuls este acela de a acuza calitatea produselor. În 99,99% din cazuri s-a dovedit că problemele au apărut din cauza montajului defectuos și nu al calității produselor livrate de Bencomp. Poți găsi AICI cele mai frecvente greșeli pe care trebuie sa le eviți la montarea unei pardoseli exterioare pentru terasă.

3. BENCOMP îsi mărește permanent gama de produse și tipo-dimensiuni bazat pe solicitările din partea clienților

Deși a început producția cu doar câteva tipo-dimensiuni şi modele de profile, BENCOMP a fost atent la cerințele clienților și a investit în mod constant în noi matrițe pentru a oferi alternative variate cu care să surprindă plăcut. Astăzi lista de produse cuprinde peste 60 de repere pe care le puteți descoperi accesând link-ul următor: https://www.wpcromania.ro/docs/Brosura_BENCOMP.pdf. Doar la BENCOMP poți găsi profilul de treaptă D 170x65x20 care se poate monta în continuarea pardoselii, evitând astfel soluțiile de improvizare a unei trepte.

4. Bencomp este producător local

Nu este vorba aici doar de naționalism, deși multe locuitorii multor țări își protejează producătorii locali şi preferă să cumpere de la aceștia în ciuda produselor de import fie ele mai ieftine (dar mai slab calitative).

Din perspectiva clientului, este vorba de calitatea și garanția primită. BENCOMP oferă 5 ani garanție pentru profilele sale și o durată de viață a produsului de minim 10 ani, în condițiile montajului conform instrucțiunilor și a respectării condițiilor de exploatare (nu se recomandă o pardoseala rezidențială pentru trafic greu, de exemplu).

Este vorba, de asemenea, de disponibilitatea produsului și de comunicarea și suportul post-livrare. Fabrica de la Buzău produce și livrează în mod ritmic către clienții din toată țara mii de profile în fiecare săptămână. Nu în ultimul rând, criza generată de COVID prin regulile de izolare au întărit și mai mult importanța producătorilor locali. Suntem mândri că generăm valoare pentru clienții noștri producând aici in Romania, unde asigurăm si creăm noi locuri de munca, plătim impozite și taxe și ajutam la creșterea economica la nivel local.

5. Bencomp este furnizor de încredere atât pentru persoane fizice, persoane juridice cât și pentru marile lanțuri de magazine DIY

Echipa de vânzări BENCOMP consiliază clienții săi fie că sunt persoane fizice, fie că sunt persoane juridice.

Ca persoană fizică poți comanda și utiliza profilele BENCOMP din lemn compozit dacă îți construiești, sau doar re-amenajezi porțiuni ale casei tale. Poate te-ai săturat să cheltuiești bani și timp cu întreținerea și repararea vechiului gard și vrei să îl înlocuiești cu profile care durează mult mai mult, cu întreținere minima. Poți ridica materialele pentru proiectul tău de la sediul BENCOMP, sau ți le livrăm acasă, prin curier, sau firmă de transport. 

Produsele noastre sunt utilizate de firme de construcții care au devenit parteneri pe termen lung și care includ lemnul compozit în proiectele rezidențiale sau industriale și sunt recomandate de arhitecți și proiectanți, fiind soluții moderne, durabile și ecologice (profilele WPC sunt produse din materii prime ce provin din deșeuri de lemn și plastic!). Domeniul HORECA (hoteluri, restaurante, cafenele, piscine) este un alt domeniu în creștere pe care BENCOMP îl deservește în mod constant, an de an.

Practic, BENCOMP acoperă, prin natura domeniului de utilizare a produselor sale, toate industriile și toate codurile CAEN. De la agricultură și pescuit la industria prelucrătoare, de la comerț cu ridicata și cu amănuntul la transport și depozitare, de la administrație publică și învățământ la sănătate și asistentă socială (și lista continuă!), toți clienții noștri au folosit profilele BENCOMP pentru a-și amenaja o terasă, un balcon, un depozit, fațada unui sediu nou, o pergolă la intrarea în sediu, un foișor în zona de așteptare etc. Aplicațiile sunt practic nelimitate. Datorită seriozității, promptitudinii și calității, BENCOMP a deservit un portofoliu impresionant de peste 10,000 de clienți în cei aproape 8 ani de când a început producția și până astăzi. Ne dorim să ajungem cât mai curând la 20,000 de clienți mulțumiți!

În concluzie, „secretele” BENCOMP sunt: respectul față de clienți, consilierea în alegerea produselor  și a celor mai bune soluții de montaj, calitatea produselor, promptitudinea în livrare, dezvoltarea continuă pe baza sugestiilor clienților.

Dacă știi toate aceste secrete, vei alege cu siguranță profilele BENCOMP pentru amenajările tale exterioare.  

Dacă dorești să afli mai multe despre WPC – wood plastic composite – şi despre aplicațiile din lemn compozit cum ar fi: pardoseli pentru terase exterioare, împrejmuiri (garduri, balustrade), placări exterioare, mobilier urban, foișoare, intră pe site-ul nostru www.wpcromania.ro.

Dacă ai un proiect sau o schiță, sau ai nevoie de informații suplimentare, solicită ajutorul echipei Bencomp aici: https://www.wpcromania.ro/solicita-oferta.html 

Noi știm că proiectul tău este important pentru tine. Suntem aici să te ajutăm. Așteptăm mesajul tău!

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW