web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Sibiul amenajează 44 de centre pentru închirieri de biciclete cu 2 mil. euro de la UE

Sibiul amenajează 44 de centre pentru închirieri de biciclete cu 2 mil. euro de la UE

Primăria Sibiu a demarat un proiect de 9,7 mil. lei (2 mil. euro), finanţat din fonduri europene, pentru amenajarea a 44 de centre de închirieri biciclete situate în întreg oraşul, pentru care vor fi achiziţionate 540 de biciclete produse în Canada şi alte 12 triciclete pentru seniori şi persoane cu dizabilităţi produse în Germania.

Contractul a fost semnat cu asocierea dintre companiile Sustainable Urban Mobility Solutions, Electronic Security Systems şi Walhalla Invest Prodcomimpex, în urma unei proceduri de achiziţie la care s-au prezentat 3 ofertanţi, potrivit unui comunicat de presă al primăriei Sibiu.

”În paralel, vom continua crearea de piste mai sigure pentru biciclete – coridorul Ştrand – parcul Sub Arini, pistele de pe strada Podului şi Calea Dumbrăvii şi urmează să lansăm licitaţia pentru execuţia lucrărilor de amenajare a malurilor Cibinului cu piste pentru biciclete. De asemenea, se lucrează la documentaţiile pentru două coridoare de mobilitate pe care vor fi amenajate şi piste pentru biciclete, unul pe Calea Şurii Mici şi unul pe traseul bulevardul Mihai Viteazu- str. Rahovei.”, a declarat Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW