web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Emerson a investit 5,5 mil. dolari în echipamente de producţie şi IT

Emerson a investit 5,5 mil. dolari în echipamente de producţie şi IT

Emerson a finalizat anul trecut investiţii de 5,5 mil. dolari în echipamente de producţie şi IT, iar pentru anul în curs compania vizează creşterea capacităţii de producţie şi modernizarea spaţiilor de birouri, potrivit Ziarului Financiar. Emerson a inaugurat luna acesta o fabrică de corpuri de iluminat şi panouri electrice pentru atmosfere explozive în parcul industrial Urbano Parks din localitatea Gilău, judeţul Cluj, unde lucrează deja aproximativ 110 oameni.

Emerson a semnat un contract pe o durata de 10 ani, pentru închirierea unui spaţiu într-o locaţie nou construită, Urbano Parks, pentru a fi relocată unitatea de afaceri Appleton a companiei, din parcul industrial Tetarom II Cluj, potrivit unor informaţii transmise anterior de companie.

Emerson a intrat pe piaţa locală din 2006, dezvoltând la Cluj, în parcul Tetarom II, un campus industrial pe o suprafaţă de 12 hectare. Operaţiunile Emerson în Cluj deservesc în principal clienţii companiei în Europa. Americanii mai deţin pe piaţa locală şi un birou Emerson Automation Solutions la Bucureşti, pentru activităţi de vânzări şi service, unde lucrează aproximativ 50 de angajaţi, potrivit unor informaţii furnizate anterior de companie.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW